Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити адміністратору.Більше не показувати
6.010104 Професійна освіта Спеціалізація: Харчові технології - Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Університет у соцмережах
Ми у FacebookНаш TwitterКанал в YouTubeПідписка RSS

Інститути, факультети

Анонси


Новини наших сайтів
31.07
Факультет дошкільної та спеціальної освіти

   Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини – найбільший вищий навчальний заклад Черкащини. Студентство нашого університету значно примножує населення старовинної Умані.    А як живуть […] [...]
СТУДЕНТИ УДПУ РОЗПОВІЛИ ПРО СВІЙ УНІВЕРСИТЕТ
31.07
Студентський портал

Поки половина космічної індустрії в поті чола працює над ідеями космічного туризму, сервіс Street View від Google пропонує вийти за межі земних панорам і пройтись віртуальним туром по Міжнародній космічній станції — роздивитися кожен з 15 модулів МКС, понишпорити у важкодоступних місцях та дізнатися для чого потрібна та чи інша річ н [...]
Google запустили віртуальний тур Міжнародною космічною станцією
30.07
Факультет дошкільної та спеціальної освіти

     МОН розраховує своєчасно – до 12 години 1 серпня – оприлюднити перелік вступників, які отримають рекомендації на бюджетні місця за результатами адресного розміщення держзамовлення. […] [...]
Кожен вступник зможе переконатися в справедливому розподілі бюджетних місць
29.07
Факультет української філології
Оголошення
29.07
Факультет української філології

МОН розраховує своєчасно – до 12 години 1 серпня – оприлюднити перелік вступників, які отримають рекомендації на бюджетні місця за результатами адресного розміщення держзамовлення. Про це йшлося сьогодні, 28 липня 2017 року, під час брифінгу в Міністерстві освіти і науки України. «Цього року ми вже втретє застосовуємо алгоритм [...]
Кожен вступник зможе переконатися в справедливому розподілі бюджетних місць
29.07
Факультет дошкільної та спеціальної освіти

        Відповідно до розділу VIІ Правил прийому на навчання до Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини в 2017 році (зі змінами) рейтинговий список вступників […] [...]
ВСТУП – 2017: ПОРЯДОК РЕЙТИНГОВОГО ВІДБОРУ АБІТУРІЄНТІВ
28.07
Факультет соціальної та психологічної освіти
Шановні абітурієнти запрошуємо на батьківські збори!
28.07
Факультет дошкільної та спеціальної освіти

   Колектив факультету дошкільної та спеціальної освіти щиро вітає з Днем народження дійсного члена (академіка) НАПН України, доктора педагогічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України Кузя Володимира […] [...]
Вітаємо з Днем Народження!
28.07
Студентський портал

1. Кріс Фріт “Мозок і душа. Як нервова діяльність формує наш внутрішній світ” Я не раз бачила, яке величезне враження ця книга справляє на моїх друзів-гуманітаріїв. Люди, які звикли сприймати мозок як чорний ящик, який не має ніякого прямого відношення до світу ідей, абстракцій і високих матерій (а ще ймовірніше — ніколи сп [...]
Книги, що допомагають зрозуміти роботу мозку
28.07
Факультет іноземних мов

Багато молодих людей, перед вступом до ВНЗ часто задають собі запитання: чи дійсно вища освіта потрібна і чи вважається вона плюсом, коли влаштовуєшся на роботу? Якщо стоїть питання: “йти навчатися чи ні”, потрібно в першу чергу відкинути всі шаблони і заздалегідь заготовлені кимось відповіді, поради, застереження і приймати [...]
ДЛЯ ЧОГО ПОТРІБНА ВИЩА ОСВІТА
27.07
Факультет соціальної та психологічної освіти

Відповідно до розділу VIІ Правил прийому на навчання до Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини в 2017 році (зі змінами) рейтинговий список вступників формується за категоріями вступників в такій послідовності: вступники, які мають право на зарахування за результатами співбесіди (тільки на ос [...]
ВСТУП – 2017: ПОРЯДОК РЕЙТИНГОВОГО ВІДБОРУ АБІТУРІЄНТІВ
27.07
Історичний факультет

Викладач кафедри історії України Ігор Опацький отримав стипендійний ґрант на реалізацію наукового проекту «Інтелектуальна спадщина родини Курінних в архівах США». Управа Наукового Товариства ім. Шевченка в Америці у липні 2017 р. ухвалила і затвердила науковий проект Ігоря Опацького і надала стипендію для його реалізації та [...]
Викладач Ігор Опацький отримав Стипендію від НТШ-А
27.07
Факультет дошкільної та спеціальної освіти

       Відповідно до розділу VI Правил прийому на навчання до Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини в 2017 році (зі змінами) конкурсний відбір […] [...]
РОЗРАХУНОК КОНКУРСНОГО БАЛА ВСТУПНИКІВ 2017 РОКУ
27.07
Студентський портал

«Ґалатиґа» збирає любителів активного відпочинку на природі, обміну досвідом, розвитку, навчання в дії та спільнотворення на семиденний наметовий табір в Ниркові. Організатори підготували для учасників: квести і мандрівки чарівним урочищем Червоне; знайомство та взаємодія з місцевими жителями і їхньою культурою; одноденн [...]
Молодіжний наметовий табір «Ґалатиґа»
27.07
Факультет соціальної та психологічної освіти

  Відповідно до розділу VI Правил прийому на навчання до Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини в 2017 році (зі змінами) конкурсний відбір проводиться на основі конкурсного бала. Конкурсний бал – це комплексна оцінка досягнень вступника, до якої входять результати вступних випробувань та інші [...]
РОЗРАХУНОК КОНКУРСНОГО БАЛА ВСТУПНИКІВ 2017 РОКУ





Актуальне відео


Пошук по сайту
Розширений пошук

6.010104 Професійна освіта Спеціалізація: Харчові технології

Опис окремих одиниць курсу:

Напрям підготовки:6.010104 Професійна освіта

Спеціалізація: Харчові технології

Структурно-логічна схема бакалаврату з напряму підготовки: 6.010104 Професійна освіта. Харчові технології

          Код модуля Назва модуля
          ІУ_6_1_3 Історія України
          ПМ_6_2_3 Українська мова (за профспрямуванням)
          ФС_6_3_3 Філософія
          ФС_6_4_2 Історія української культури
          ПІМ_6_5_5 Іноземна мова
          ПІМ_6_6_4 Іноземна мова (за профспрямуванням)
          ФС_6_7_1.5 Релігієзнавство
          ФС_6_8_1.5 Економічна теорія
          ФС_6_9_1.5 Етика та естетика
          ВІП_6_10_2 Правознавство
          ФС_6_11_1.5 Політологія
          ТМФВ_6_12_8.3 Фізичне виховання (позакредитна)
          ПО та КТ_6_1_5 Інформатика та обчислювальна техніка
          ТТД, ОП та БЖД_6_2_6 Інженерна та комп’ютерна графіка
          ТТД, ОП та БЖД_6_3_4.5 Безпека життєдіяльності, основи ОП
          ВМ_6_4_12 Вища математика
          ТТД, ОП та БЖД _6_5_3 Електротехніка
          ХЕ_6_6_1.5 Екологія
          ФАМВ_6_7_6 Фізика
          ХЕ_6_8_3.5 Неорганічна хімія
          ХЕ_6_9_4.5 Органічна хімія
          ТТД, ОП та БЖД_6_1_6 Нарисна геометрія та креслення
          ТТД, ОП та БЖД _6_2_5 Прикладна механіка
          ТТД, ОП та БЖД _6_3_3 Теоретична механіка
          ТТД, ОП та БЖД _6_4_4 Гідравліка та теплотехніка
          ВТПТ_6_1_1.5 Вступ до спеціальності
          _6_2_3 МПН: дидактичне проектування
          _6_3_2.5 МПН: основні технології навчання
          П_6_4_4.5 Психологія
          П_6_5_1.5 Вікова та педагогічна психологія
          _6_6_1.5 Методологічні засади професійної освіти
          ВТПТ_6_7_1.5 Теорія та методика виховної роботи
          _6_8_2.5 Дидактичні основи професійної освіти
          _6_9_1.5 Основи інженерно-педагогічної творчості
          _6_10_1.5 Комунікативні процеси у пед. діяльності
          _6_11_2 Креативні технології навчання
          _6_12_1.5 Риторика
          _6_13_1.5 Теоретико-правові основи освіти
          П_6_14_2 Психологія праці
          ПО та КТ_6_15_6 Технологічне обладнання харчової галузі
          ТТД, ОП та БЖД _6_16_2.5 Економіка підприємства та маркетинг
          ТТД, ОП та БЖД _6_17_2 Метрологія, стандартизація і управління якістю
          ПО та КТ_6_18_4 Біохімія та фізіологія харчування
          ПО та КТ_6_19_7.5 Процеси та апарати харчового виробництва
          ПО та КТ_6_20_3 Товарознавство
          ПО та КТ_6_21_16 Технологія вир-ва прод. гром. харч.
          ПО та КТ_6_22_4 Управління якістю у рестор. госп.
          ПО та КТ_6_23_8.5 Харчові технології
          ПО та КТ_6_24_4.5 Організація та обслуговування у закладах рестор. госп.
          ІІКТ_6_1_1.5 Технічні засоби навчання
          ТТД, ОП та БЖД _6_2_1.5 Цивільний захист
          ПО та КТ_6_3_20 Виробниче навчання
          ПО та КТ_6_4_1.5 Теорія і методика професійного самовизначення
          БМН_6_5_2.3 Основи мікробіології, санітарії і гігієни
          ТМНТ_6_6_1.5 Ергономіка
          ПО та КТ_6_8_6.8 Проектування харчових підприємств

    Made by Vladyka, Wireless, Hunter
    Powered by PHP-Fusion
    Офіційний сайт Уманського державного педагогічного університету
    імені Павла Тичини © 2009-2017
    Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити адміністратору.